Services.

Voor volledige ontzorging

Ons aanbod bestaat uit unieke auto’s voor de echte liefhebber. Naast de auto kunnen wij u uiteraard helpen met zaken die direct van doen hebben met uw auto.

Financieringen.

Financiering van uw voertuig is een belangrijke stap bij de aankoop van de auto. De auto zelf betalen? Of juist gunstig financieren? Wij helpen u graag bij de juiste beslissing hierin. Wij bieden alle vormen aan van financial lease en operational lease voor iedere auto. Wij werken samen met een groot aantal banken, zodat wij altijd het juiste aanbod voor u kunnen vinden.

Verzekering.

In samenwerking met een verzekeringsexpert en Turien&Co kunt u bij Koster&Hogeslag uw nieuwe aankoop ook direct laten verzekeren. Door onze specifieke kennis van de producten kunnen wij u goed adviseren welke polis bij u en uw auto past. Hierdoor kunt u voordeel genieten van de huidige no-claim in een bijzonder gunstige nieuwe polis. Door uw verzekering via Koster&Hogeslag te laten lopen, bieden wij u ook een contactpersoon voor alle zaken omtrent uw auto.

Onderhoud.

Wanneer u een auto bij Koster&Hogeslag koopt, mag u verwachten dat deze voorlopig niet toe is aan onderhoud. Ons motto is echter: onderhoud kost geld, maar geen onderhoud kost nog veel méér geld. Het is belangrijk om op het juiste moment uw auto een servicebeurt te geven.

Koster&Hogeslag helpen u graag met het onderhoud van uw auto. Door een uitstekend eigen servicecenter zijn wij altijd in staat snel uw auto van het juiste onderhoud te voorzien. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met garantie gerelateerde zaken, door dit uit te laten voeren bij de merkdealer.

Wenst u een afspraak voor een servicebeurt of wilt u meer informatie over de service van uw auto. Neemt u dan contact op met: werkplaats@khautomotive.nl