Over ons.

En onze passie voor auto's

Passie voor unieke auto’s, het is de brandstof van ons bedrijf. Een glimmende grill, het krachtige geluid van een zes-, acht- of zelfs twaalfcilinder, het glanzende dashboard van carbon: dat laat ons hart sneller kloppen. En dat van onze klanten ook!

Uitblinkend in aanbod.

Dagelijks zoeken we naar de meest unieke, bijzondere auto’s. Koster & Hogeslag Automotive richt zich vooral op sportieve, jong gebruikte auto’s.

Dankzij ons uitgebreide netwerk en een brok ervaring weten we de exclusieve parels in de markt te vinden. De meeste auto’s in onze collectie zijn afkomstig van autoliefhebbers uit Duitsland, Zwitserland en Italië. We halen onze auto’s persoonlijk op en kennen hun verhalen. Het valt niet te ontkennen, dat we ook dat een boeiend onderdeel van ons vak vinden.

In ieder geval kunt u rekenen op een gevarieerd, uniek aanbod. Een aanbod dat naadloos aansluit bij de wens van de echte autoliefhebber. Auto’s met emotie, die altijd in sublieme staat verkeren, met een kraakheldere historie. Zo kunt u vol vertrouwen een bijzondere auto kopen.

Team.

Met een enthousiast team staan wij dagelijks klaar om de droom van echte autoliefhebbers uit te laten komen.

De route van Koster & Hogeslag.

In 2013 startte de motor van ons familiebedrijf Koster & Hogeslag Automotive, met aan het stuur Robert Koster en Andre Hogeslag. Opgegroeid tussen de auto’s, stroomde de brandstof al vroeg door de aderen. Zo vlug als olie, liep onze hobby uit de hand en werd het al snel tijd om bij te sturen en een professionelere aanpak te realiseren. We schakelden snel door, met als motto: we doen het goed of we doen het niet.

Naast dat we aan veel vraag naar unieke, sportieve, jong gebruikte auto’s voldoen, nam de vraag naar youngtimers ook toe: unieke, sportieve auto’s die ook nog eens fiscaal aantrekkelijk zijn. Daarom voegden we in 2017 aan Koster & Hogeslag Automotive het label Youngtimers toe.

Ook hier zorgen we voor unieke prachtexemplaren die u laten voelen dat een ‘echte’ auto ook, of juist, na 15 jaar zeker nog de moeite waard is. Vereisten zijn altijd een kraakheldere historie en prachtige uitvoering. In relatief korte tijd ontwikkelden we ons tot youngtimer specialist.

Eigenwijs op onze manier.

Wij zijn geen merkdealer, dus niet gebonden aan quota. Mede daardoor kunnen we scherp zijn op ons inkoopbeleid. Wij bepalen zelf wat interessant is en waar vraag naar is. Door optimaal gebruik te maken van onze bestaande inkoopkanalen – en altijd open te staan voor eventuele nieuwe – ligt de focus momenteel op uitbreiding van ons aanbod.

Achter de schermen werken we continu aan innovatie van onze processen, zodat Koster & Hogeslag auto’s razendsnel kan leveren, met uitstekende kwaliteit, tegen de beste prijs. Daarbij helpen we onze klanten met:

Oftewel, koopt u een auto bij Koster & Hogeslag Automotive, dan ontzorgen we u van A tot Z.

Dit is onze manier om een betrouwbare, sterke partner te blijven voor vaste en nieuwe klanten.