Importservice.

U heeft 'm gevonden, de auto van uw dromen! Een prachtige uitvoering en ook nog eens een scherpe prijs. Maar, hij staat in het buitenland. Dat betekent importeren en dat kan best ingewikkeld zijn.

Tenzij u het laat doen door een ervaren partij: en dan bent u hier op de juiste plek. Wij regelen dit graag voor u. Voor u het weet, staat uw droomauto voor uw deur.

Vraag geheel vrijblijvend een importvoorstel aan.

Waarom een auto laten importeren door Koster & Hogeslag

kosterhogeslag

Erkend importeur

Goede afspraken met de RDW en Belastingdienst stellen ons in staat het importproces sneller af te ronden en direct een Nederlands kenteken te ontvangen. Dit zorgt ervoor dat u minder lang hoeft te wachten op uw auto.

kosterhogeslag

Full-Service

Wij handelen snel en onafhankelijk. Eigen transport versnelt het proces. We bieden technische en optische (spuiten en polijsten) service, financierings- en verzekeringsadvies en aflevering tot aan uw voordeur. Inruil? Dat kan ook!

kosterhogeslag

Passie

De perfecte auto, dat is onze passie. Te zien aan onze voorraad en onze verkochte auto’s. Alle zijn liefhebbers auto’s pur sang. Iets importeren wat volgens ons beter kan? Dat zeggen we u eerlijk.

kosterhogeslag

Ervaring

Jarenlange ervaring en vele auto’s die nu over de Nederlandse wegen cruisen. Weten hoe mensen onze services ervaren? Kijk maar eens bij de reviews. We doen altijd ons uiterste best!

kosterhogeslag

Geen verrassingen

Duidelijkheid op 1. De prijs berekenen we op voorhand. Omdat we vrijwel elke dag auto’s importeren, weten we welke kosten hierbij komen kijken. Misschien zijn wij niet de goedkoopste, maar wel de juiste!

De weg naar uw droomauto.

Bekijk video

Onze werkwijze.

Onze werkwijze is kort en bondig: allesomvattend. Wij nemen het proces volledig uit handen en leveren de auto af waar u wilt.

1.

Voorstel aanvragen

U vraagt een importvoorstel aan. Dat kan met enkel uw naam, contactgegevens en de link/url naar de advertentie van uw droomauto. Wij starten met het maken van een voorstel; dit ontvangt u zo snel mogelijk.

2.

U ontvangt het voorstel

Het voorstel bevat een berekening met natuurlijk de prijs van de auto en zaken als de BTW, BPM en importkosten. Onze ervaring zorgt dat we vaak net even beter de weg weten, waardoor we u een scherp en interessant voorstel kunnen doen.

3.

Aankoop auto

Voorstel akkoord? Dan is de deal rond. We gaan naar de auto toe, checken of de auto volledig conform opgaaf klopt, inclusief o.a. de historie en autopapieren. En we zorgen voor afwikkeling van het contract.

4.

Transport en documentatie

Als alles met de verkoper geregeld is, plannen we het transport naar ons bedrijfspand in Genemuiden. Vanuit hier realiseren we alle nodige documenten voor import en zorgen we dat de auto gekeurd wordt voor een Nederlands kenteken.

5.

Service & controle

Nadat het Nederlandse Kenteken is aangevraagd, zorgen wij voor een complete check van de auto. Als u dat wenst, zorgen we voor een nieuwe APK, service of garantie. En wenst u glascoating, inbouw van alarmsystemen of een extra winterset? Ook dat is mogelijk.

6.

Aflevering van uw auto

Wij leveren uw droomauto met liefde af bij uw voordeur, al bent u natuurlijk ook van harte welkom in Genemuiden. De auto staat gepolijst, glanzend te wachten op de nieuwe eigenaar. Instappen en zorgeloos op weg!

Ja, ik wil een auto laten importeren door Koster & Hogeslag Automotive.

Voorstel aanvragen

Informatie.

Passie voor unieke auto’s, het is de brandstof van ons bedrijf. We zijn altijd op zoek naar de perfecte auto. Veel van deze prachtige wagens zijn te vinden in het buitenland. De meeste auto’s in onze collectie zijn afkomstig van autoliefhebbers uit Duitsland, Zwitserland en Italië. We halen onze auto’s persoonlijk op en kennen hun verhalen. Het valt niet te ontkennen, dat we ook dat een boeiend onderdeel van ons vak vinden.

Vertrouwd importeren.

Alle auto’s die bij ons de revue passeren, zijn liefhebbers auto’s pur sang. Dat kunt u zien aan onze voorraad en de door ons verkochte auto’s. We hebben een groot netwerk in het buitenland, betrouwbare contacten en weten van de hoed en de rand.

Extra stap.

We zijn voortdurend onderweg in Europa. Met liefde rijden we om, om net even die final check uit te voeren bij de auto die we samen op het oog hebben. Dat is niet te veel gevraagd, het geeft zekerheid voor ons allemaal. We zijn serieus met ons werk bezig en voeren alles in eigen beheer uit. Flexibiliteit, kwaliteit en passie voeren bij ons de boventoon.

Zoekopdracht auto.

Heeft u een auto in gedachten? Weet u precies wat u zoekt, maar vindt u deze maar niet? Vertel ons eens wat uw wensen zijn! Dankzij ons uitgebreide netwerk en een brok ervaring weten we de exclusieve parels in de markt te vinden.

Door onze dagelijkse aanwezigheid in het buitenland zijn wij in staat om snel te schakelen en actief bezig te zijn met de zoektocht naar uw droomauto! Deel uw vraag met ons, dan delen wij onze kennis en netwerk met u om samen uw droom te verwezenlijken.

Vragen?

Meer weten over ons bedrijf? Bekijk dan de 'over ons’ pagina. Wenst u meer informatie over het importeren van een auto, de totale kosten om een auto te importeren of gewoonweg wat informatie over ons? Neem gerust contact met ons op en vraag naar Luc van der Vorst of Robert Koster.

Gunt u ons ook het vertrouwen om uw droomauto te importeren? We horen het graag!